Treći po redu Business Speed Dating u Zagrebu – provjereno mjesto stvaranja poslovnih prilika

Zagreb 16.05.2018.

u Kongresnom centru Forum u Zagrebu u utorak 15.05.2018. u 18:00 sati odžao se veliki poslovni događaj „Business Speed Dating“. Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje.

Kako je izveden sam događaj?  Okupljeni sudionici zauzeli su sjedeća mjesta jedni nasuprot drugih. Svatko je imao minutu da predstavi sebe, čime se bavi i koji problem rješava. Kada zvoni kraj minute, svatko se pomakne za jedno mjesto u desno.

Zašto poslovno umrežavanje? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da  ljudi iz različitih branši nisu imali prilike međusobno se upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju poduzetnici i svi željni poslovnih kontakata te poslovnih prilika ostvarili su mrežu novih poslovnih kontakata.

Na trećem po redu Business Speed Datingu dobili smo više zadovoljnih povratnih informacija sudionika. Za tu priliku Sanela Dropulić, direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra dodala je „ Suradnja Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, Zrinke Peharec i Željke Barišić pokazala se kroz organizaciju Business Speed Datinga izuzetno konstruktivnom i plodonosnom, a pokazalo se i još jednom da proaktivnost mladih ljudi, što su ove naše dvije članice i pokazale, predstavlja dobitnu kombinaciju za poduzetništvo. U prvom redu, jer je poslovni milje u Zagrebu vrlo brzo prepoznao BSD-ing kao isplativ i učinkovit networking i platformu za nove poslovne prilike. Ponosna sam na Zrinku i Željku što su već sa svojim prvim izlaskom na realno tržište s projektom Business Speed Dating ostvarile izniman učinak“.

Organizatorice i YouTuberice na kanalu Life by Z&Z; Zrinka Peharec i Željka Barišić iz Life by Z&Z kažu; „Iznimno smo zadovoljne velikim odazivom sudionika, a još više sklopljenim suradnjama i prvim realizranim poslovima. Sve to potvrđuje da događaji koje organiziramo donose rezultate. Na taj način naš cilj je ispunjen.“

Uključuje li sam događaj i vrijeme za dodatno neformalno druženje? Obavezno! Sam događaj se nastavlja u manje formalnom tonu u Kongresnom centru Forum koji nam je omogućio održavanje ovog poslovnog događaja. Networking se nastavlja uz piće naših sponzora, Iločki podrumi , Vina Posavec , Kupilek vina, te uz zalogajčiće preukusnih muffina “My3Cakes” i zdravih torti “Sirova hrana by Mihaela Devescovi”. Cijeli projekt je medijski podržan od strane Ženskog poduzetničkog centra”, časopisa Poduzetnik i web portala “Yacht Social”. Za dobar izgled kose i odjeće voditeljica projekta Zrinke Peharec i Željke Barišić, pobrinula se Ruža Essentials i LaBestia, dok je svojom kamerom sve to zabilježila Željka Mikulčić iz “Salty Business-a”.

Vaši komentari će biti objavljeni nakon potvrde administratora.
Zahvaljujemo na razumijevanju.

Z&Z team