Održan prvi IT Business Speed Dating Life by Z&Z u Algebra LAB-u

Zagreb 12.11.2018.

U novootvorenim prostorima Algebra LAB-a u Zagrebu održan je prvi IT Business Speed Dating u organizaciji poduzetnica i youtuberica Life by Z&Z Zrinke Peharec i Željke Barišić te Algebra LAB-a.

Cilj ovog načina networkinga je povezivanje ljudi iz svijeta IT-a te sklapanje poznanstava i poslova, uz neizostavno dobru hranu i piće za koje su se pobrinuli sponzori; catering RougeMarin, vina Trapan, Posavec i Kupilek te slastice iz zagrebačkog Ribeža. 

U jednominutnom predstavljanju svatko je rekao čime se bavi, što može ponuditi drugima ili što traži na tržištu rada i poslova. Sve to Life by Z&Z streamao je na Facebook Live putem svog Facebook poslovnog profila.

– IT zajednica u Hrvatskoj sve je jača i postaje nezaobilazan faktor u Europi i svijetu. Umrežavanje u ovom sektoru utječe na jačanje IT –a te posljedično na napredak hrvatskog gospodarstva. Osim networkinga u užem smilu, u širem smislu vidimo IT Business Speed Dating i kao format koji doprinosi ostanku mladih stručnjaka u Hrvatskoj – kaže nam Zrinka Peharec, organizatorica događaja.

– Izaći iz svog ureda, odmaknuti se od radnog stola, podići glavu s ekrana i svog laptopa te se odvažiti doći na jedan ovakav event pun je pogodak za svaku osobu koja je večeras bila ovdje. Koristi su višestruke, od sklapanja novih poznanstava i potencijalnih poslova, do druženja i uživanja u jako dobroj hrani iz RougeMarina te Trapan, Posavec i Kupilek vinima – dodaje Željka Barišić, također organizatorica događaja.

Za prijenos ovog uspješnog eventa kroz fotografiju pobrinula se Željka Mikulčić iz Salty Business-a.  

Već 4.12.2018. Life by Z&Z nastavlja s Business Speed Datingom koji će se održati u Kongresnom centru Forum u Zagrebu, a ulaznice su dostupne preko Entrio sustava.

Vaši komentari će biti objavljeni nakon potvrde administratora.
Zahvaljujemo na razumijevanju.

Z&Z team