Life by Z&Z
Zrinka Peharec
Željka Barišić

O nama

Life by Z&Z poduzetnički je dvojac koji svojim znanjima i vještinama nudi usluge i pomaže klijentima na području digitalnog marketinga, organizacije evenata te predavanja iz prodaje, marketinga i komunikacijskog menadžmenta.  

Ukoliko trebate nekoga da vam oragnizira domjenak, moderira panel, održi predavanje, kreira event, dizajnira digitalnu kampanju, vodi neku od društvenih stranica ili PR kampanju te piše blogove, tu smo s osmijehom i entuzijazmom za vas.

Business Speed Dating naš je autorski projekt, koji služi kao mjesto umrežavanja te stvaranja poslovnih prilika. Ovaj poslovni događaj održava se jednom mjesečno u Kongresnom Centru Forum ili Algebra LAB-u u Zagrebu.

Obratite nam se s punim povjerenjem, tu smo za vas.

Life by Z&Z

Željka Barišić

Željka Barišić poduzetnica je, sportašica i diplomirana ekonomistica čija su velika strast prodaja, financije i putovanja.

Rođena u Ljubljani, odrasla je u Makarskoj u kojoj je završila osnovnu i srednju školu. Ponosna na činjenicu što je u gradu podno Biokova napravila prve korake, naučila plivati, igrati šah te stekla prva prodajna iskustva u dobi od devet godina, prodavajući “Zagora” na zidiću ispred svoje kuće, kao ekstenzija toj prodajnoj uvertiri diplomirala je vanjsku trgovinu na Faultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku.

Više od deset godina bavila se integriranom marketinškom komunikacijom, radeći u agencijama za istraživanje tržišta i Business Intelligence u Zagrebu. Glumačku edukaciju usavršavala je u Studiu Kubus, gdje je završila četverogodišnji glumački program uz primjenu glumačkih metoda Konstantina Sergejeviča Stanislavskog, Lee Strasberga i Michaela Chekhova. Strastvena je čitateljica i obožavateljica seminara Tonya Robbinsa, a “Unleash the Power Within” u Londonu je i posjetila.

Poduzetnički mindset gradila je uz serijal „Bogati otac, siromašni otac“ i njegova autora, Roberta Kiyosakija. Živjela je u Engleskoj. Ono što smatra da najbolje opisuje njezin temperament je Shark Cage Diving u Južnoj Africi, paragliding sa Signal Hill-a u Cape Town-u,  promatranje Zaljeva San Francisco kroz okno Alcatraza, uživanje u čarima Las Vegasa, igranje tenisa u Wimbledonu, vožnja gliserom oko Manhattana, Route 66 Road Trip kroz Arizonu, plesanje tanga u Buenos Airesu, sunčanje na Copacabani, susret s noćnim životom Bangkoka, krstarenje Mekongom, testiranje spretnosti na vojnom poligonu u Ho Chi Minh-u. S faktor je plesačica, polumaratonka te brand ambasadorica časopisa Poduzetnik.

Life by Z&Z poduzetnička je priča koju trenutno živi.

Zrinka Peharec

Zrinkino osnovno školovanje jest iz područja turizma, što je njezina velika strast i ljubav. Tako je niz godina provela radeći kao turistički vodič na kružnim putovanjima u Turskoj za goste iz Hrvatske, Slovenije i ostalih balkanskih zemalja. Ljubav za komunikacijom online i offline produbila je na magisteriju komunikologije, koji je započela u Turskoj, a stipendijom EU završila u Njemačkoj.

Iskustvo organiziranja evenata Zrinka je stekla na međunarodnom studiju Komunikologije na Yasar sveučilištu u Izmiru u Turskoj i na Sveučilištu primjenjenih znanosti u Koblenzu u Njemačkoj, u međunarodnoj organizaciji za expat zajednicu InterNations u Bonnu u Njemačkoj i radeći kao Restaurant Manager u Zagrebu. U zadnjih godinu dana za Life by Z&Z uspješno organizira Business Speed Dating za poslovnu zajednicu u Zagrebu, Hrvatska.

U časopisu Poduzetik, Zrinka je vanjska suradnica, piše o poduzetništvu i intervjuira poduzetnike, te kroz obrt Life by Z&Z provodi poslovne aktivnosti vezane uz PR, društvene medije i organizaciju događaja.

Zrinka volontira u udruzi MBA Croatia kao voditeljica komunikacija, a dok je živjela u Njemačkoj volonterski je radila kao novinarka na engleskom jeziku za portal „Internatioal Paralympic Committe“ koji organizira drugu najveću svjetsku sportsku manifestaciju – Paraolimpijske igre.

Kao hoby posao zadržala je turističko vođenje, a specijalizirana je za bike & cruise i cruise ture po Jadranu i otocima na njemačkom i engleskom.  Zrinka je do sada pretrčala tri polumaratona, a to ju je naučilo fokusu na cilj i samodisciplini.

Posljednje objave

Pročitajte naše najnovije objave, pratite najnovije događaje, …

Instagram Feed