Business Speed Dating u turizmu – mjesto stvaranja poslovnih prilika

Zagreb 3.5.2018.

U Travel & Technology HUB Gacka 16 u Zagrebu u srijedu 2.5.2018. u 18:00 sati održat će se veliki poslovni događaj „Business Speed Dating u tuizmu“. Cilj ovog događaja je povezivanje poduzetnika, ostvarivanje poslovnih prilika i suradnje na području turizma. Nakon prvog velikog Business Speed Dating održanog u Kongresnom centru u Zagrebu, 17.04.2018. i velikog broja posjetitelja, javila se potreba za nastavkom i još specijaliziranijim događajem.

Kako je zamišljen sam događaj?  Okupljeni sudionici sjedit će za stolom jedni nasuprot drugima. Imat će minutu da se predstave te razmijene kontakte. Metodom rotacije svi sudionici će se međusobno upoznati.

Zašto poslovno umrežavanje? Na mnogim događajima u poslovnom svijetu uočeno je da se ljudi iz branši nemaju prilike međusobno upoznati i na taj način im promiču poslovne prilike. Na ovom događaju izbjegavaju se takve situacije te tako poduzetnici i svi željni poslovnih prilika ostvaruju mrežu novih poslovnih kontakata, a posljedica toga su ostvarene nove poslovne suradnje.

Koja je garancija da ću pronaći ono što tražim? Garancije nema, vi ste jedina garancija da dođete i upoznate osobu i firmu koju tražite. Fokus na jasan cilj i realizacija traženoga je u rukama svakog posjetitelja individualno.

Kako se prijaviti? Prijave sudionika se primaju na lovelifebyzz@gmail.com najkasnije do ponedjeljka 01.05.2018. budući da su mjesta ograničena. Obavezno ponesite sa sobom vizitke. Ulaz je slobodan.

Uključuje li sam događaj i vrijeme za dodatno neformalno druženje? Obavezno! Sam događaj se nastavlja u manje formalnom tonu u Travel & Technology HUB Gacka 16  koji nam je omogućio održavanje ovog poslovnog događaja. Networking se nastavlja uz piće naših sponzora, “Iločki podrumi” te uz zalogajčiće „My3Cakes“ , zdrave torte i energetske kuglice “Sirova hrana by Mihaela Devescovi”. Cijeli projekt je medijski podržan od strane  “Ženskog poduzetničkog centra”   i direktorice Sanele Dropulić. Za dobar izgled kose voditeljica projekta Zrinke Peharec i Željke Barišić, pobrinula se “Ruža institut Kerastase”, dok će svojom kamerom sve to zabilježiti “Salty Business”.

Vaši komentari će biti objavljeni nakon potvrde administratora.
Zahvaljujemo na razumijevanju.

Z&Z team